Ζαλγκίρις – Λιετκαμπέλις 61-72

Ζαλγκίρις – Λιετκαμπέλις 61-72

Τέσσερις μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας η Ζαλγκίρις έχασε εντός έδρας στο πρωτάθλημα από την Λιετκαμπέλις με 61-72.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ζαλγκίρις μετά από τρεις αγωνιστικές. Το σύνολο του Μάρτιν Σίλερ ηττήθηκε με 61-72 στη «Ζαλγκίριο Αρένα» από την Λιετκαμπέλις με 61-72, τέσσερις μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (1/10).

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ζαλγκίρις να αδυνατεί να βρει λύσεις στο σκοράρισμα, καθώς στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο σκόραρε συνολικά μόλις 25 πόντους.

Εκείνος που ηγήθηκε των προσπαθειών των φιλοξενούμενων για να φτάσουν στη νίκη ήταν ο Κάιλ Βινάλες, ο οποίος και σκόραρε 24 πόντους, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Εξαιρετική παρουσία επίσης είχαν και οι Βαλίνσκας (επί έξι χρόνια παίκτης της Ζαλγκίρις) και Νορμάντας που πρόσθεσαν στην επιθετική συγκομιδή της ομάδας τους από 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Για τους γηπεδούχους καλή παρουσία είχε ο πρώην πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Όγκουστιν Ρούμπιτ που σκόραρε 11 πόντους, ενώ ο Τζόφρι Λοβέρν είχε 10 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ