Μάνος Παπαδόπουλος : «Ήρθα στη Ζενίτ γιατί ήθελα να κάνω κάτι μεγάλο»

Μάνος Παπαδόπουλος : «Ήρθα στη Ζενίτ γιατί ήθελα να κάνω κάτι μεγάλο»

Τους λόγους που τον ώθησαν να πει το «ναι» στη Ζενίτ και να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, εξήγησε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε ο Μάνος Παπαδόπουλος το καλοκαίρι αφήνοντας το διοικητικό πόσο που είχε στον Παναθηναϊκό για να μετακομίσει στη Ζενίτ.

Ο πρώην παράγοντας του «τριφυλλιού» σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένο Μέσο τόνισε πως ήρθε στην Αγία Πετρούπολη με σκοπό να κάνει κάτι μεγάλο σε μια ομάδα με φιλοδοξίες ενώ αποκάλυψε πως είχε σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος στο «Izvestia»:

Για τον λόγο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό και μετακόμισε στη Ζενίτ: «Είναι απλό. Ήθελα να κάνω κάτι μεγάλο για μένα, σε μία νέα ομάδα. Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τη Ζενίτ, που είναι μία νέα ομάδα με φιλοδοξίες».

Για τον ρόλο του στις μεταγραφές της ομάδας: «Εάν έχουμε καλά αποτελέσματα, τότε όλοι θα πουν ότι έπαιξα σημαντικό ρόλο στην στελέχωση του ρόστερ. Εάν όχι, τότε θα πουν ότι αποκλειστικά φταίει ο προπονητής (γέλια). Φυσικά αστειεύομαι. Σοβαρά, όμως, είχα σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές».

Για το ποια μεταγραφή είναι η πιο πετυχημένη και ποια ήταν η πιο δύσκολη στις διαπραγματεύσεις: «Όλες οι μεταγραφές ήταν καλές. Δεν θα ήθελα να δώσω λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις».

Για τη συνεργασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να οδηγήσει τη Ζενίτ στους τίτλους: «Ο Τσάβι είναι προπονητής τοπ επιπέδου και ένας από τους καλύτερους. Αυτή είναι η απάντησή μου στην ερώτησή σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ