Φλόιντ στο «10»: «Γι’ αυτό δεν προσαρμόστηκα στον Προμηθέα»

Φλόιντ στο «10»: «Γι’ αυτό δεν προσαρμόστηκα στον Προμηθέα»

Ο Τζεχάιβα Φλόιντ μετά από δυόμισι μήνες παρουσίας στον Προμηθέα αποχώρησε με προορισμό την Χαποέλ Γκιλμπόα και μιλάει αποκλειστικά στο «10» για το περασμά του από την ομάδα της Πάτρας, τον νέο του σύλλογο, αλλά και τον μεγάλο του στόχο.

Η καριέρα του Τζεχάιβα Φλόιντ στον Προμηθέα κράτησε μόνο δυόμισι μήνες.

Ο πρώην σέντερ της Λάρισας, ενώ πήγε στην Πάτρα για να αποτελέσει το alter ego του Αγκμπελέσε δεν μπόρεσε να αφήσει το «στίγμα» του στο σύνολο του Μάκη Γιατρά. Ρόλο σ’ αυτό έπαιξε σίγουρα το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Μετά την αποδέσμευση του από τον Προμηθέα και την μεταγραφή του στην Χαποέλ Γκιλμπόα ο Αμερικανός σέντερ μίλησε αποκλειστικά για to10.gr και αποκάλυψε τον λόγο που δεν προσαρμόστηκε στους Πατρινούς, το τι περιμένει από τη νέα σεζόν και τη νέα του ομάδα, αλλά και τον προσωπικό του στόχο που έχει θέσει.

Αναλυτικά, ο Τζεχάιβα Φλόιντ μίλησε στο «10» για:

Το πέρασμα του από τον Προμηθέα: «Δυστυχώς, ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που ήμουν μέλος της ομάδας. Ο λόγος που δεν προσαρμόστηκα ήταν ο κορωνοϊός που πέρασα. Ωστόσο, απόλαυσα αυτούς τους δυόμιση μήνες. Όλοι προσπαθούσαν να με βοηθήσουν και κατάλαβαν την κατάσταση μου».

Το αν η κατάκτηση του Super Cup είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Ήταν το πρώτο τρόπαιο της καριέρας μου και μία υπέροχη στιγμή. Αισθάνομαι πολύ όμορφα για το γεγονός ότι είμαι μέρος της ιστορίας του Προμηθέα».

Τον ρόλο που είχε συζητήσει με τον Μάκη Γιατρά ότι θα είχε στην ομάδα: «Το πλάνο ήταν να μοιράζομαι τα λεπτά στο «5» μαζί με τον Ντάνι (σ.σ. Αγκμπελέσε). Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στην προετοιμασία, ωστόσο μόλις βρέθηκα θετικός στον Covid-19 ο προπονητής έπρεπε να βρει άλλες λύσεις και στράφηκε στις άλλες επιλογές που είχε».

Το αν είχε άλλες προσφορές πριν υπογράψει στον Προμηθέα: «Δεν μπήκα σε διαπραγματέυσεις σε άλλες ομάδες, αλλά υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον. Μετά από μία πολύ καλή rookie σεζόν ήθελα να παίξω σε ένα κλαμπ, όπου θα είχε και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Προμηθέας ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Μου έκαναν προσφορά νωρίς μέσα στο καλοκαίρι και τη δέχτηκα αμέσως».

Τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε: «Σίγουρα ο Ίαν Μίλερ»!

Την απόφαση να αποχωρήσει για το Ισραήλ: «Ο Προμηθέας που έδωσε την ευκαιρία να πάω δανεικός σε μία άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο αποφάσισα πως η καλύτερη επιλογή για εμένα είναι να πάω στη Χαποέλ Γκιλμπόα».

Την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της Λάρισας: «Ήταν μία πολύ όμορφη σεζόν, παρόλο που στην αρχή είχα να αντιμετωπίσω κάποιες δυσκολίες. Έπρεπε να μάθω γρήγορα τον νέο τρόπο παιχνιδιού και αυτό το στάδιο έπρεπε να το ξεπεράσω, αλλά πήγε μια χαρά».

Το νέο του ξεκίνημα: «Είμαι ενθουσιασμένος! Θέλω να δείξω το ταλέντο μου. Ελπίζω και εύχομαι να έχω μία υπέροχη και υγιή σεζόν».

Τα γήπεδα που δεν θα έχουν κόσμο λόγω του κορωνοϊού: «Δεν είναι ότι πιο ωραίο. Αλλά η υγεία έρχεται πρώτη. Είναι πάντα υπέροχο να έχεις τους οπαδούς και να σου δίνουν ενέργεια, αλλά θα είναι μια πρόκληση να μπορείς να δημιουργείς αυτή τη… δύναμη μόνος σου και να δεις πόσο ανταγωνιστικός μπορείς να είσαι».

Το αν έχει στις βλέψεις του να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ευρωλίγκας: «Εννοείται! Ο στόχος μου είναι να παίξω μπάσκετ στο πιο υψηλό επίπεδο και ελπίζω πως θα τα καταφέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ