Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 62-61

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 62-61

Ο Παναθηναϊκός με μία εκπληκτική εμφάνιση, κατάφερε να σταματήσει το τεράστιο σερί του Ολυμπιακού στα μεταξύ τους παιχνίδια και να πανηγυρίσει τη νίκη με 62-61, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός με μία εκπληκτική εμφάνιση, κατάφερε να σταματήσει το τεράστιο σερί του Ολυμπιακού και να πανηγυρίσει τη νίκη με 62-61, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε την αναμέτρηση όπως θα… ήθελε, «χτυπώντας» τον Ολυμπιακό κάτω από το καλάθι με την Ριντ, η οποία και έδινε σκορ στους γηπεδούχους που με το πέρας της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με 21-12.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σύνολο του Γιώργου Παντελάκη αντέδρασε. Οι φιλοξενούμενοι με καλάθια από την Αλεξανδρή, αλλά και τη Σταμολάμπρου απάντησαν στις Λύμουρα και Ριντ και έτσι οι Ερυθρόλευκες πήγαν στα αποδυτήρια με +2 (35-37).

Στην αρχή του δεύτερου μέρους η Λύμουρα δήλωσε και πάλι παρούσα για το «τριφύλλι». Η 35χρονη πλέι μέικερ φτάνοντας τους 16 πόντους σε εκείνο το σημείο έφερε μπροστά την ομάδα της με 42-41. Ωστόσο, οι Πειραιώτισσες με κινητήριο «μοχλό» τις Κόστοβιτς και Νικολοπούλου κατόρθωσαν συγχρόνως με καλή άμυνα να προηγηθούν με 53-48 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού η Ριντ ήταν και πάλι η παίκτρια-κλειδί που στην ουσία έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Η Αμερικανίδα φόργουορντ με δύο βολές 44 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έφερε την ομάδα της στο +3. Τελικώς, ο Παναθηναϊκός κράτησε το προβάδισμα και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού ο οποίος ήταν για 137 ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 35-37, 48-53, 62-61

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ