Αντετοκούνμπο : Πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό (vid)

Αντετοκούνμπο : Πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε μέρος σε σποτ της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη μάχη κατά του κορωνοϊού. «Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα» τονίζει ο Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα διαδικτυακή καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό με τίτλο: «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα».

O back to back MVP του NBA στέλνει το δικό του μήνυμα για τη μάχη με την πανδημία.

«Οι νίκες ξεκινούν από την άμυνα. Όλοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ο MVP. Μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις, πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι», τονίζει μεταξύ άλλων ο Γιάννης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα, όλοι οι προπονητές στον κόσμο, αυτό θα σου πουν. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, να είναι ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις, πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας, ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι.

Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάζω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου, παίζω με έναν αντίπαλο που είναι αόρατος, δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. Έτσι βλέπω τον ιό, τον covid. Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα. Εντάξει, τι ξέρω γω; Είμαι 25 χρονών, είμαι ένας μπασκετμπολίστας.

Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αυτοί ου αγαπάμε, είναι το γήπεδό μας, η ζωή είναι το γήπεδό μας. Και στο γήπεδό μας, κάνουμε ό,τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος βγαίνουμε όλοι MVP».

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τον Έλληνα σούπερ σταρ μέσω του twitter, γράφοντας:

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, «παίζουμε άμυνα» και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ