Παναθηναϊκός : Ο Μπακογιάννης ενημερώνει τον Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός : Ο Μπακογιάννης ενημερώνει τον Γιαννακόπουλο

Σήμερα αναμένεται να συναντηθούν ο Δήμαρχος Αθηναίων με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ώστε να τα πουν για τη Διπλή Ανάπλαση.

Άλλο ένα σημαντικό ραντεβού για τη Διπλή Ανάπλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα (18/2). Όπως είχε επιβεβαιώσει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας της προηγούμενης Δευτέρας, θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων θα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την πρόταση για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ στο Βοτανικό. Επί τάπητος θα τεθούν τέσσερις χώροι για την έδρα της ομάδας μπάσκετ, καθώς και οι όροι για τη χρήση της εγκατάστασης.

Ο Γιαννακόπουλος θα μελετήσει την πρόταση του Μπακογιάννης και αναλόγως, θα απαντήσει. Πάντως, κρίνεται ως ενθαρρυντικό το ότι δέχτηκε να ακούσει τα λεγόμενα του Δημάρχου, παρότι εξαρχής ήταν αντίθετος στο να κατασκευαστεί το κλειστό του οικοπέδου της Διπλής Ανάπλασης.

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση και κυρίως το αποτέλεσμα της. Διότι ενδεχόμενη συναίνεση του Γιαννακόπουλου, θα εξαλείψει αντιστάσεις και αμφιβολίες σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Ουσιαστικά, η συμμετοχή της ΚΑΕ θα οριστικοποιήσει την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης. Αντίστοιχα, η απόρριψη θα έχει τη δική της επιρροή στην επικείμενη ψηφοφορία των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ