Η Νέα Ζηλανδία δεν θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό Toυρνουά, στη θέση της οι Φιλιππίνες

Η Νέα Ζηλανδία δεν θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό Toυρνουά, στη θέση της οι Φιλιππίνες

Η Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε ότι η εθνική ομάδα ανδρών της χώρας, δεν θα λάβει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Σερβίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι Φιλιππίνες στη θέση της.

Η Ομοσπονδία μπάσκετ της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε ότι η εθνική ομάδα ανδρών της χώρας, δεν θα λάβει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τέλος Ιουνίου στην Σερβία και οι Νεοζηλανδοί δεν θα δώσουν «το παρών», επικαλούμενοι το οικονομικό κόστος του ταξιδιού, αλλά και τα πρωτόκολλα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με την ίδια ανακοίνωση, έγινε γνωστό πως η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας δεν θα συμμετάσχει ούτε στο Προολυμπιακό Τουρνουά 3χ3, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Αυστρία.

Στη θέση της Νέας Ζηλανδίας θα βρεθούν οι Φιλιππίνες, καθώς ήταν η αμέσως καλύτερη ομάδα στα Rankings της FIBA στην μεριά της Ασίας.

Στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ, έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους οι ομάδες της Ιαπωνίας, της Γαλλίας, των ΗΠΑ, της Ισπανίας, της Αργεντινής, της Αυστραλίας, του Ιράν και της Νιγηρίας, ενώ απομένουν τέσσερα «εισιτήρια» που θα… βρουν κατόχους στα προκριματικά τουρνουά της Κροατίας, του Καναδά (σ.σ. με την συμμετοχή και της ελληνικής ομάδας), της Λιθουανίας και της Αυστρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ