Ολυμπιακός : «Η άποψη του Παναθηναϊκού ποια είναι;»

Ολυμπιακός : «Η άποψη του Παναθηναϊκού ποια είναι;»

Οι «ερυθρόλευκους» διερωτώνται ποια είναι η στάση των «πρασίνων» αναφορικά με την τιμωρία των διαιτητών της Ευρωλίγκας από την ΚΕΔ και την ΕΟΚ.

Η νέα επιθετική τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τον Ολυμπιακό, μετά και τη νέα τιμωρία που του επιβλήθηκε (σ.σ. απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες), δεν έμεινε αναπάντητη από τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με τους ερυθρόλευκους να αντριδρούν μέσω διαρροής και να αναρωτιούνται ποια είναι η άποψη του ΠΑΟ για το θέμα των διεθνών διαιτητών που συνεχίζει να αγνοεί η ΚΕΔ.

Ολο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός έχει κάνει ξεκάθαρη τη θέση του αναφορικά με την ΚΕΔ και την ΕΟΚ. Ο μη ορισμός των Γκόντα, Κορομηλά, Φούφη και Παπαπέτρου σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και η επιμονή να τους θέτει εκτός πινάκων, έχουν κάνει έξαλλους τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι προθυμοποιούνται να κινηθούν με κάθε νόμιμο τρόπο απέναντι στην ομοσπονδία. Το είδαμε με το εξώδικο στην ΚΕΔ, αλλά και την επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού αλλά και την τελευταία ανακοίνωση τους που ζήτησαν ουσιαστικά την Πολιτεία να επιληφθεί της κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει γνωστή την θέση του. Η απορία των «ερυθρόλευκων» είναι όμως, ποια είναι η άποψη του Παναθηναϊκού για όλα αυτά. Είναι σύμφωνοι με την τιμωρία των κορυφαίων διαιτητών της χώρας που σφυρίζουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και για ποιον λόγο κανείς δεν έχει εκφέρει άποψη από την μεριά των «πρασίνων»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ