Στα Δικαστήρια η μάχη για τις εκλογές της ΕΟΚ

Στα Δικαστήρια η μάχη για τις εκλογές της ΕΟΚ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και οι... παρατρεχάμενοι του ανέβαλαν τις εκλογές, ενώ η θητεία τους λήγει 31 Μαρτίου και η «μάχη» μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες.

Η «μάχη» για τις εκλογές στην ΕΟΚ «φουντώνει», την ώρα που η τωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ετσιθελικά ανέβαλε τις αρχαιρεσίες την περασμένη εβδομάδα για τις 23 Μαΐου, παρά το γεγονός ότι η δική της θητεία ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου.

Ο Βασιλακόπουλος ακόμη και την τελευταία στιγμή σκέφτεται την «καρέκλα» και είναι έτοιμος να τα «τινάξει» όλα στον αέρα στο ελληνικό μπάσκετ. Οι υποψήφιοι όμως για να διαδεχθούν τον επί τρεις δεκαετίες σχεδόν πρόεδρο της ΕΟΚ, με μπροστάρη τον Παναγιώτη Φασούλα θέλουν να επισπευτεί η διαδικασία και ζητούν να οριστεί διοίκηση από το Πρωτοδικείο, που θα επισπεύσει τις εκλογές, ώστε να διεξαχθούν το συντομότερο δυνατό μέσα στον Απρίλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασιλακόπουλος μέσω δικηγόρου (φημολογείται πως υπήρξε συμβουλή του φίλου του, Τάκη Μπαλτάκου) κατέθεσε αίτηση για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ. Ωστόσο οι αντίπαλες παρατάξεις έκαναν τις κινήσεις τους και όλα δείχνουν πως η μάχη των εκλογών θα γίνει στην Ευελπίδων και στις δικαστικές αίθουσες με τους υποψήφιους να ζητούν διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε να οδηγήσει άμεσα την ΕΟΚ σε εκλογές και να μην υπάρχει… ακυβερνησία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ελοχεύει ο κίνδυνος να κριθεί από τα διεθνή αθλητικά όργανα πως υπήρξε κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο με συνέπειες όπως ο προσωρινός αποκλεισμός των εθνικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ