ΕΟΚ: Διακοπή στην πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης, αποχώρησε ο Βασιλακόπουλος

ΕΟΚ: Διακοπή στην πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης, αποχώρησε ο Βασιλακόπουλος

Δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, με τον Βασιλακόπουλο να διακόπτει και στη συνέχεια να αποχωρεί.

Ένα… μπάχαλο δημιουργήθηκε κατά την πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να αποχωρεί αφού δεν πέρασε η άποψή του!

Η συνεδρίαση ξεκίνησε μέσω zoom και ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης είχε πάρει τη θέση του Φιλίππου. Υπήρξε διαφωνία για το αν πρέπει να ψηφίσει ή όχι ο Καλαϊτζάκης, με τον Βασιλακόπουλο να αποφασίζει να αποχωρήσει αφού δεν πέρασε η άποψή του.

Για την ανάδειξη προέδρου στο νέο Δ.Σ. προτάθηκε από την πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα ο Φάνης Χριστοδούλου, ενώ… απέναντί του ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής ο Βασιλακόπουλος απαίτησε να μην συμμετάσχει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, με τις υπόλοιπες πλευρές να λένε πως έχει το δικαίωμα να ψηφίσει. Εκείνη τη στιγμή υπήρξε ένταση και κόντα, με τον Βασιλακόπουλο να προσπαθεί να περάσει… πραξικοπαμητικά την δική του θέση και αφού είδε πως δεν περνούσε τότε αποχώρησε.

Η διαδικασία διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί αύριο, Τρίτη, στις 13:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ