Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε η Σπυριδοπούλου

Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε η Σπυριδοπούλου

Η 32χρονη φόργουορντ υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο.

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Τρίτη (11/5) η Αννα Σπυριδοπούλου.

Η φόργουορντ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.

Η 32χρονη την Τρίτη (11/5) χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Π. Φαλήρου από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο και πλέον αρχίζει τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

«Η Άννα Σπυριδοπούλου, υποβλήθηκε την Τρίτη (11/5) σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης με απόλυτη επιτυχία από τον γιατρό του συλλόγου μας κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Άπαντες της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους», ανέφερε ο Ολυμπιακός στο μήνυμά του για την 32χρονη φόργουορντ.

Η Σπυριδοπούλου θα χάσει τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος, αλλά το Eurobasket, με την απουσία της να αποδυναμώνει την εθνική ομάδα, αφού η 32χρονη ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της γαλανόλευκης τα τελευταία χρόνια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η Άννα Σπυριδοπούλου, υποβλήθηκε την Τρίτη (11/5) σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης ρήξεως πρόσθιου χιαστού με…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ