Αποθέωσε την Σταμολάμπρου ο Παντελάκης: «Είναι παίκτρια υψηλών προδιαγραφών»

Αποθέωσε την Σταμολάμπρου ο Παντελάκης: «Είναι παίκτρια υψηλών προδιαγραφών»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και αποθέωσε την Σταμολάμπρου για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διέλυσε την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού με 73-58 στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ και χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Γιώργος Παντελάκης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στην εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου και έδωσε το σύνθημα της νίκης, ενόψει του δεύτερου τελικού, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη:

Για το ματς: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Πραγματικά φέτος όλη η διαδικασία είναι δύσκολη από μόνη της. Είχαμε ένα δυσάρεστο συμβάν που στα 17 χρόνια που είμαι προπονητής το ζω πρώτη φορά, με το προηγούμενο αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο για όλους μας να το διαχειριστούμε, να κρατήσουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας τα συναισθήματα που μας γεννήθηκαν όταν ακούσαμε την απόφαση.

Φέτος ειδικά στα πλέι οφ μια κατάσταση που η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Δεν ξέρω τι μας ξημερώνει. Έχω κορίτσια με καταπληκτικό χαρακτήρα που με ακούνε και μπορώ να μπω στο μυαλό τους. Δουλέψαμε πολύ στο μυαλό. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό, γνωριζόμαστε δεν μπορούμε να κρύψουμε πολλά πράγματα.

Δεν στηρίζεται στον έναν η ομάδα μας. Κάθε φορά βγαίνει κι άλλη μπροστά. Η Άννα Νίκη Σταμολάμρπου έκανε καταληκτικό παιχνίδι, όλες είναι όμως πολύ καλές αθλήτριες. Η Άννα είναι μια παίκτρια υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και χαίρομαι που την έχω στην ομάδα μου.

Το μπάσκετ είναι η ζωή της. Κοιμάται και ξυπνάει με το μπάσκετ, πράγμα πολύ σπάνιο για γυναίκα. Είναι μια παίκτρια με αστείρευτο ταλέντο, δεν έχει ταβάνι. Ο εαυτός της την τραβάει πίσω κάποιες φορές όταν το διαχειρίζεται αυτό μέσα στο γήπεδα, μας κάνει όλους να απορούμε με τις τεχνικές της δεξιότητες».

Για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς: «Το επόμενο είναι εντελώς διαφορετικό ματς, δεν έχουμε και χρόνο να χαρούμε το παιχνίδι. Το αφήνουμε πίσω μας να πάμε να ξεκουραστούμε έχουμε κάνει αρκετά λάθη, αντικειμενικά το δεύτερο ημίχρονό μας δεν ήταν καλό. Είναι ένα παιχνίδι που αν κερδίσουμε θα μας δώσει τον τίτλο. Ξέρουμε τη δυσκολίες, εκτός έδρας παιχνίδι εντελώς διαφορετικό και άλλη προσέγγιση. Ψυχικά θεωρώ ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο ματς».

Για την σχέση του με την Καπογιάννη, καθώς ήταν συνεργάτες για χρόνια: «Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερο. Η κόουτς Καπογιάννη είναι μια εξαιρετική προπονήτρια, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν βρίσκεις αντίπαλο συνεργάτη είναι ιδιαίτερο από μόνο του, πολύ περισσότερο σε παιχνίδια Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Εμείς διασκεδάζουμε το παιχνίδι που παίζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ