Ολυμπιακός: Νέα ένσταση για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Ολυμπιακός: Νέα ένσταση για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε εκ νέου ένσταση για τη συμμετοχή της Ολγας Χατζηνικολάου.

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λόγω αντικανονικής συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου, κατέθεσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει ένσταση τόσο στον πρώτο τελικό που κρίθηκε ως μη γενόμενος από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ όσο και στο παιχνίδι που έγινε προ ημερών και το οποίο κέρδισαν με 73-58.

Με την ένσταση τους οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι η συμμετοχή της μπασκετμπολίστριας του Τριφυλλιού είναι αντικανονική καθόσον ισχύει η ποινή 4ετους αποκλεισμού της που εχει επιβληθεί απο WADA/CAS εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, ενώ η έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της ΕΟΚ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οπως τονίζεται χαρακτηριστικά από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, είναι διατεθειμένοι να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα για την κατάφωρη παραβίαση του Παναθηναϊκού στην χρησιμοποίηση της Όλγας Χατζηνικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ