Ο Ολυμπιακός στο +18,  ο Παναθηναϊκός στο 2-2 (76-73)

Ο Ολυμπιακός στο +18, ο Παναθηναϊκός στο 2-2 (76-73)

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεγάλη ανατροπή από το -18, γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 76-73, στέλνοντας τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο πέμπτο ματς.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεγάλη ανατροπή από το -18, γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 76-73, στέλνοντας τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο πέμπτο ματς.

Το «τριφύλλι» έχοντας σε τεράστια μέρα την Κόλμπι Μόργκαν η οποία έκανε μια τρομερή τρίτη περίοδο με 19 πόντους και 26 συνολικά, πήρε τη νίκη και την ερχόμενη Δευτέρα οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΣΕΦ. Από την άλλη πλευρά για τον σύλλογο του Πειραιά η Φοντέιν είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του παιχνιδιού*

Η πρώτη περίοδος ήταν αρκετά αμφίρροπη, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει και το προβάδισμα να αλλάζει χέρια συνεχώς αφού κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν μπορούσε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Το δεύτερο δεκάλεπτο ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς ο Ολυμπιακός πάτησε… γκάζι και με την Κόστοβιτς να κυριαρχεί στις δύο πλευρές του παρκέ και με βοήθεια από τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, οι Ερυθρόλευκες μπόρεσαν να φτάσουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, φτάνοντας μάλιστα στο μεγαλύτερο προβάδισμα τους με τη λήξη του ημιχρόνου και το +18 (33-51).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όμως άλλο ματς. Οι παίκτριες του «τριφυλλιού» έπαιξαν πολύ πιο σκληρά, κάτι που οι διαιτητές το επέτρεψαν, δίνοντας στις περισσότερες περιπτώσεις φάουλ σε κάθε επαφή κατά του Ολυμπιακού, κάτι που όμως δεν συνέβαινε στην άλλη πλευρά του παρκέ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Πράσινες παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, πίεσαν τον Ολυμπιακό ο οποίος δεν είχες τις επιθετικές λύσεις, τη στιγμή που η Κόλμπι Μόργκαν έκανε απίθανα πράγματα παίρνοντας από το… χέρι την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη και επιτρέποντας της να πλησιάσει στο σκορ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας, κάνοντας ντέρμπι το παιχνίδι και βάζοντας πολύ δύσκολα στις Ερυθρόλευκες που είχαν χάσει τη συγκέντρωση τους. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όμως η Ντέιβις δεν μπόρεσε να βρει στόχο και έτσι ήρθε το τελικό 76-73.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 33-51, 59-63, 76-73.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ