Ολυμπιακός: Κατέθεσε το υπόμνημα, νέα ένσταση για τη Χατζηνικολάου

Ολυμπιακός: Κατέθεσε το υπόμνημα, νέα ένσταση για τη Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε το υπόμνημα στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ για την ένσταση που είχε καταθέσει στον αναφορικά με την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου, ενώ πριν το σημερινό ματς έκανε νέα ένσταση.

Ο Ολυμπιακός επιμένει στη μονιμότητα των αγώνων στην Α1 μπάσκετ γυναικών και στους τελικούς αυτών. Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν το υπόμνημα στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ για την ένσταση που είχαν καταθέσει στον προηγούμενο τελικό στο «Π. Γιαννακόπουλος» αναφορικά με την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου.

Ανεξάρτητα από την έκβαση των τελικών, στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και αυτό που ουσιαστικά… φωνάζουν είναι πως δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Αλλωστε πριν από την έναρξη του σημερινού τελευταίου τελικού μεταξύ των δύο ομάδων κατατέθηκε νέα ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου και για εκπρόθεσμη έκδοση δελτίου, έπειτα από την τετραετή πονή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα δεν έχει συζητηθεί καμία ένσταση του Ολυμπιακού απο το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ