Χατζηνικολάου: «Είναι επικό να κερδίζεις την κούπα στην έδρα του αντίπαλου»

Χατζηνικολάου: «Είναι επικό να κερδίζεις την κούπα στην έδρα του αντίπαλου»

Η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Συγκινημένη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος επί του Ολυμπιακού, η Όλγα Χατζηνικολάου έκανε λόγο για κάτι επικό ενώ σχολίασε και την επιστροφή της στα παρκέ μετά από τρία χρόνια.

Όσα είπε η Χατζηνικολάου:

«Δεν έχω λόγια. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε για πολλούς λόγους. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Το να κερδίζεις τον Ολυμπιακό με ωραίο μπάσκετ και με μία απίστευτη ψυχή είναι ονειρεμένο. Δεν το έχω ξαναδεί.

Ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Και είναι επικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την κούπα στην έδρα του αντίπαλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτήν την ομάδα».

Για την επιστροφή της, μετά από τρία χρόνια: «Ηταν κάτι που μου είχε καρφωθεί από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα να φύγω έτσι, αλλά όπως μου αξίζει, όπως είχα ονειρευτεί όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ».

Για το σημείο που πίστεψαν ότι μπορούν να φτάσουν στο πρωτάθλημα: «Άλλαξε η ιστορία στο προηγούμενο ματς, όταν χάναμε με 18 πόντους. Κοιταχτήκαμε και είπαμε δεν είμαστε αυτές. Ξεφτιλιζόμαστε. Ήταν σαν να δώσαμε μία ομερτά. Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ