Προσφεύγει στον ΑΣΕΑΔ για την Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός

Προσφεύγει στον ΑΣΕΑΔ για την Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προσφεύγει και στον ΑΣΕΑΔ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου μετά τις ενστάσεις στα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός μετά τις τρεις ενστάσεις που κατέθεσε στην ΕΟΚ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών, προσφεύγει και στον ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να δικαιωθεί. Οι ερυθρόλευκοι αφήνουν στην άκρη όλα όσα έγιναν στα γήπεδα και θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και αυτό που ουσιαστικά… φωνάζουν είναι πως δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός ακόμα περιμένει να εκδικαστούν από την ΕΟΚ οι τέσσερις ενστάσεις που είχε καταθέσει, αλλά και το υπόμνημα, κάτι που και πάλι επιδεικτικά δεν έγινε από την ομοσπονδία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΟΚ έπρεπε να δικάσει άμεσα την υπόθεση και πριν τελειώσουν οι τελικοί, για αυτό τον λόγο πηγαίνουν και στον ΑΣΕΑΔ.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μετά από την τετραετή ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, είναι αντικανονική η συμμετοχή της παίκτριας του Παναθηναϊκού στους τελικούς, ενώ είναι εκπρόθεσμη και η έκδοση του δελτίου της. Οι Πειραιώτες περιμένουν πλέον τη δικαίωση τους στην υπόθεση από τον ΑΣΕΑΔ, κάτι που εφόσον συμβεί θα αφήσει και ανοιχτή την υπόθεση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ