Δικαίωση Ολυμπιακού: Αναβολή απονομής στον Παναθηναϊκό μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις

Δικαίωση Ολυμπιακού: Αναβολή απονομής στον Παναθηναϊκό μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις

Ο Ολυμπιακός νωρίτερα τόνισε πως δεν υπάρχει απονομή πρωταθλήματος μέχρι να μιλήσει η δικαιοσύνη και η λογική πρυτάνευσε, αφού ακυρώθηκε η σημερινή στέψη των πράσινων που ήταν προγραμματισμένη στις 18:30. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του νωρίτερα τόνισε πως δεν υφίσταται απονομή πρωταθλήματος το οποίο έχει δικαστικές εκκρεμότητες έπειτα από τις ενστάσεις που έχει καταθέσει και δεν έχουν εκδικαστεί και τελικά η λογική πρυτάνευσε.

Ο Παναθηναϊκός είχε προγραμματίσει να κάνει την τελετή απονομής του πρωταθλήματος στην ομάδα μπάσκετ της Α1 γυναικών σήμερα, αλλά μέχρι να εκδικαστούν από το ΑΣΕΑΔ οι ενστάσεις για τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου απονομή δεν πρόκειται να υπάρξει.

Πρόκειται για μια δικαίωση του Ολυμπιακού ο οποίος ζήτησε το λογικό: να επικρατήσει η νομιμότητα στους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα με ανακοίνωσή του ενημέρωσε για την αναβολή της στέψης στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ