Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και η Ριντ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και η Ριντ

Η Τσάστιτι Ριντ θα μείνει για τρίτη χρονιά στη Λεωφόρο.

Μετά τη Λολίτα Λύμουρα και η Τσάστιτι Ριντ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο. Η Αμερικανίδα θα μείνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Τσάστιτι Ριντ στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Η πρωταθλήτρια με το «τριφύλλι» Ριντ συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον ΠΑΟ και θα ενισχύσει τις «μαχητικές ψυχές» τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η δήλωση της «πράσινης» αθλήτριας στο www.pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν. Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα λόγω των συμπαικτριών μου και του πάθους που έδειξαν αυτή τη χρονιά, λόγω του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του επιτελείου.

Φυσικά, παραμένω και λόγω της κόουτς Ελένης Καπογιάννη γιατί θέλω να αγωνιστώ άλλη μια χρονιά υπό τις οδηγίες της καθώς είναι φανταστική προπονήτρια και μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους σπουδαίους φιλάθλους μας, όσοι ήρθαν για να πανηγυρίσουμε, όσοι είδαν τον αγώνα και όσοι είναι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με κάνετε να νιώθω σαν στο σπίτι μου και σαν οικογένεια. Είστε ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ