Ανακοίνωσε Μυλωνάκη ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Μυλωνάκη ο Παναθηναϊκός

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της Βαρβάρας Μυλωνάκη.

Την απόκτηση της Βαρβάρας Μυλωνάκη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Με την προσθήκη της 22χρονης φόργουορντ, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, το «τριφύλλι» ενισχύθηκε περισσότερο στις θέσεις «3» και «4».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Βαρβάρα Μυλωνάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Η 22χρονη αθλήτρια (1.83μ.) αγωνίζεται ως forward και ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον ΕΦΑΟΖ. Πρόκειται για μια νεαρή αλλά ταλαντούχα αθλήτρια που αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά».

Το βιογραφικό της:

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Πρωτέας Βούλας

Τερψιθέα

ΕΦΑΟΖ

Στις πρώτες της δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού η Μυλωνάκη ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όνειρο μου από μικρή ήταν να αγωνιστώ σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ την κόουτς Καπογιάννη για την επιλογή της να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μαλακατέ, τον κ. Σωτήρη Πανταλέων και τον κ. Μάκη Κουτσονικόλα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ