Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως ακόμα και την Πέμπτη, αναμένεται να βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ολυμπιακός: Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ | to10.gr

Παρωδία. Αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει απόλυτα τους φετινούς τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών, όπου είδαμε να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είδαμε αγώνες να διεξάγονται άλλη μέρα από την προκαθορισμένη, λόγω… κωλύματος του Παναθηναϊκού, την ΚΕΔ να στερεί από τον Ολυμπιακό μια πεντακάθαρη νίκη στον πρώτο τελικό και άλλες… ομορφιές, που σε καμία περίπτωση δεν πηγαίνουν μπροστά το άθλημα.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό, ο οποίος επαναλήφθηκε μετά από απόφαση της ΚΕΔ και περιμένουν την απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.

Μια απόφαση που αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως μάλιστα ακόμα και την Πέμπτη. Στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν ότι το ΑΣΕΑΔ θα αποδώσει δικαιοσύνη και δεν θα αφήσει να γίνουν δικαστές, ο κ. Κορομηλάς και τα μέλη της όποιας ΚΕΔ, που με το «έτσι θέλω» ακύρωσαν τη νίκη που πέτυχαν οι Πειραιώτες στον πρώτο τελικό και επέβαλαν την επανάληψή του, παρότι φαινόταν ξεκάθαρα από το βίντεο ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο.

Οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν ότι δεν αφήσει το ΑΣΕΑΔ να υπάρξει δεδικασμένο που να επιτρέπει στα όποια μέλη κεντρικών επιτροπών διαιτησίας να επιλέγουν κατά τα δοκούν ποιοι αγώνες θα επαναλαμβάνονται, ποιοι αγώνες θα κερδίζονται και ποιοί θα χάνονται,  διαβάζοντας επιλεκτικά τους κανονισμούς και να βγάζουν αποφάσεις που πλήττουν το κύρος των αθλημάτων.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από