Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα, είμαι με τους Μπακς σήμερα»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα, είμαι με τους Μπακς σήμερα»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Εθνικής με 77-69 επί του Πουέρτο Ρίκο στο τουρνουά «Ακρόπολις», με τον ίδιο να δηλώνει πως το παιχνίδι του ξεκινάει από την άμυνα, ενώ τόνισε πως θα ξενυχτίσει σήμερα για να δει το παιχνίδι με τον Μπακς.

Η Εθνική Ελλάδος πήρε τη νίκη με 77-69 κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο 23χρονος, ο οποίος μέτρησε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 μπλοκ, μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της ΕΡΤ και δήλωσε πως του αρέσει περισσότερο η άμυνα γιατί από εκεί βρίσκει ρυθμό, ενώ τόνισε πως στηρίζει τους Μπακς στο Game 7 με τους Νετς.

«Ήταν παιχνίδι αμυντικό. Αρχίσαμε αργά, αλλά η άμυνά μας ήταν εκεί. Η επίθεση θα έρθει. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Μου αρέσει περισσότερο η άμυνα γιατί από την άμυνα βρίσκω ρυθμό και με βοηθάει. Ρίχνω τάπες και τρέχω στον αιφνιδιασμό.

Το έχω μάθε από τους Λέικερς, από τον Γιάννη, απ’ όλους. Είμαι ακόμα νέος, αλλά έχουμε πολλούς βετεράνους και έχω ανοιχτό μυαλό να μάθω πράγματα. Είναι αυτό που θέλει ο κόουτς. Θέλει να έχουμε γρήγορο ρυθμό και αυτός θα έρθει από την άμυνα. Αν σκοράρουμε καλάθι θα πρέπει να βγάζουμε τη μπάλα», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και συνέχισε:

«Θα ξενυχτήσω λίγο δεν θα το δω όλο. Είμαι με τους Μπακς. Πρόβλεψή μου είναι πως θα κερδίσουν οι Μπακς. Ήταν τα underdogs, όλοι έλεγαν ότι οι Νετς θα τους σκούπιζαν αλλά είναι εκεί. Αν δεν τους πάει το ματς θα προσπαθήσω να τους πείσω να έρθουν. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Ήμουν και πριν 2 χρόνια αλλά μου έδωσε κίνητρο να συνεχίσω και να είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ