Ζοτς – Σλούκας: Ένα σενάριο που ιντριγκάρει την Ευρώπη

Ζοτς – Σλούκας: Ένα σενάριο που ιντριγκάρει την Ευρώπη

Στη Σερβία το... ψιθυρίζουν. Αλλά είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Το έχουν στο αίμα τους οι Σέρβοι. Είναι σαν και τους Έλληνες. Να ιντριγκάρουν το κοινό τους με ιστορίες μεταγραφικής… τρέλας. Από εκείνες που «νοστιμεύουν» το καλοκαίρι.

Μία τέτοια ιστορία, άκρως ιντριγκαδόρικη, είναι εκείνη που από χθες βράδυ έχει αρχίσει να εμφανίζεται. Στην μπασκετική… πιάτσα. Σε ένα σενάριο που θα ρίξει πάνω του μια ματιά ολόκληρη η Ευρώπη.

Τι λέει αυτό; Πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς… ορέγεται τον Κώστα Σλούκα. Τον παίκτη με τον οποίο «κούμπωσε» περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην κοινή τους παρουσία στην Κωνσταντινούπολη. Που παρέα έφτασαν τη Φενέρμπαχτσέ έως την κορυφή της Ευρώπης. Για όσους δεν έχουν κοντή μνήμη, ο Σλούκας το καλοκαίρι του 2020 και πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, περίμενε να ακούσει την απόφαση του Ζοτς. Για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την Πόλη. Όταν έφυγε ο Σέρβος, πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής και ο «Σλούκι Λουκ».

Μπορεί, άραγε, ένα τέτοιο σενάριο να έχει βάση; Μπορεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποτελέσει… απειλή για τον Ολυμπιακό και να «σοκάρει» την Ευρώπη με μια μεταγραφή όπως αυτή του Σλούκα στην Παρτιζάν;

Φαντάζει απίθανο. Δεν είμαστε στο 2015. Δεν είναι ο Σλούκας ελεύθερος. Δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό μόλις λίγο καιρό μετά την επιστροφή του. Δεν θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα του στερεί τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, όπως είναι η Euroleague.

Και πάνω απ’ όλα; Δεν έχει σκοπό να αφήσει τον ηγετικό ρόλο που έχει πλέον στον Ολυμπιακό μονάχα για τα… μάτια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ