Συμφώνησε με την εθνική Ελβετίας ο Ηλίας Παπαθεοδώρου (pic)

Συμφώνησε με την εθνική Ελβετίας ο Ηλίας Παπαθεοδώρου (pic)

Το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ο οποίος συμφώνησε να γίνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελβετίας.

Μετά την θητεία του ως βοηθός προπονητή του Ρικ Πιτίνο στην εθνική μας ομάδα κατά τη διάρκεια του προολυμπιακού τουρνουά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου άλλαξε σελίδα στην προπονητική του καριέρα, παίρνοντας τα ηνία του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Ελβετίας του NBAερ Κλιντ Καπελά.

Ο 46χρονος κόουτς μετά το πέρασμά του από την Κηφισιά, την Αστάνα, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, την εθνική Ελλάδος ως βοηθός καθώς και τις μικρές εθνικές της χώρας μας (κατακτώντας δύο χρυσά και ένα χάλκινο), αποφάσισε να κάνει μια νέα στροφή και να αλλάξει περιβάλλον. Οι Ελβετοί αποδέχθηκαν τον όρο που έθεσε ο Παπαθεοδώρου για να προπονήσει όποιον σύλλογο θέλει κατά τη διάρκεια της σεζόν και πλέον οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός πρόκειται να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του ως νέος ομοσπονδιακός της Ελβετίας, ξεκινώντας προπονήσεις με τη νέα του ομάδα από τον ερχόμενο Αύγουστο ενόψει της προετοιμασίας για τα παράθυρα της FIBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ