Αγωνία για Φαλ, αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Τσεχία

Αγωνία για Φαλ, αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Τσεχία

Η Γαλλία πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Τσεχίας, αλλά είδε τον Μουσταφά Φαλ να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι, μετά από προσπάθεια να μαρκάρει τον Γιαν Βέσελι.

Η Γαλλία είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Τσεχία, την οποία και κέρδισε με 97-77. Οι «τρικολόρ« κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι και από την δεύτερη περίοδο και έπειτα, το μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο.

Το σενάριο θα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Βενσάν Κολέ – προκρίθηκε ήδη στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά – αλλά ο Μουσταφά Φαλ ήρθε για να ανησυχήσει την γαλλική αποστολή.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, αποχώρησε τραυματιάς από το παιχνίδι, 5 λεπτά πριν το φινάλε. Ο Φαλ προσπάθησε να μαρκάρει τον Γιαν Βέσελι, χρεώθηκε όμως με φάουλ και στη συνέχεια ζήτησε από τον προπονητή του να τον κάνει αλλαγή.

Ο Γάλλος έπιανε το λαιμό του και έδειχνε να πονάει. Όλα αυτά συνέβησαν ενώ το σκορ ήταν στο 91-67 υπέρ των Γάλλων, με τον Φαλ να μην επιστρεφεί ποτέ στον αγώνα. Ο 29χρονος σέντερ τελείωσε τον ματς με 2 πόντους (1/1 2π.), 2 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 11΄συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ