Π. Αγγελόπουλος : «Πάμε για Βελιγράδι και πρωτάθλημα. Ο,τι έπρεπε να γίνει για τον Χάκετ έγινε χθες…»

Π. Αγγελόπουλος : «Πάμε για Βελιγράδι και πρωτάθλημα. Ο,τι έπρεπε να γίνει για τον Χάκετ έγινε χθες…»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν, στα εγκαίνια της δεύτερης μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ.

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο λαοφιλέστερος σύλλογος της χώρας έχει γενέθλια. Αυτή την ξεχωριστή λοιπόν μέρα έγιναν τα εγκαίνια της δεύτερης μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ, στην οδό Ερμού, με τον διοικητικό ηγέτη των ερυθρόλευκων Παναγιώτη Αγγελόπουλο να στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα για τη συνέχεια της χρονιάς.

«Εύχομαι να παίρνουμε πρωταθλήματα και Ευρωλίγκες και να έχουν καλές πωλήσεις τα καταστήματα. Οι φανέλες της ομάδας διαδίδουν τον Ολυμπιακό σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας κάνει δώρο με πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Εμείς ετοιμάζουμε την ομάδα για να πάει στο Βελιγράδι» ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε για το αν θα κάνει κάποιο δώρο από τη νέα μπουτίκ στον Ντάνιελ Χάκετ, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να επισημαίνει χαρακτηριστικά. «Σήμερα είναι τα 93α γενέθλια του συλλόγου, ας μην μιλήσουμε για συγκεκριμένους παίκτες. Ό,τι έπρεπε να γίνει (για τον Χάκετ) έγινε χθες».

Το παρών  στα εγκαίνια έδωσαν όλοι οι παίκτες και ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης τόνισε χαρακτηριστικά. «Παίζουμε καλό μπάσκετ αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να πάμε βήμα – βήμα και γι’ αυτό κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τους τίτλους αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του επισήμανε. «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθς σήμερα. Είναι μια γιορτή για τον σύλλογο, μακάρι η ομάδα να τα χιλιάσει. Να έχουμε την υγειά μας και να προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού, να βλέπει τους παίκτες να κάνουν μεγάλη προσπάθεια».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παρών στα εγκαίνια έδωσε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ