Αήττητοι πρωταθλητές οι έφηβοι του Ολυμπιακού!

Αήττητοι πρωταθλητές οι έφηβοι του Ολυμπιακού!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος για τη σεζόν 2020-21 και μάλιστα αήττητη αναδείχθηκε η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Περιστερίου με 66-60

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2020-21 ολοκληρώνοντας έτσι μια αήττητη πορεία.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 66-60 του Περιστερίου κάνοντας το 5×5 παρόλο που δυσκολεύτηκαν αρκετά από την ομάδα των Δυτικών προαστίων η οποία έδειξε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη χρειάζονταν νίκη ή ήττα με 5 πόντους διαφορά για να αναδειχθούν πρωταθλητές όμως η νίκη αυτή τους απάλλαξε από βαθμολογικές περιπέτειες και κατέκτησαν τον τίτλο ανεξάρτητα του τι θα γίνει στα εναπομείναντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο όμως ένα σερί 23-6 στην τρίτη περίοδο επέτρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού να ξεφύγει στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το Περιστέρι προσπάθησε για την ανατροπή όμως οι Πειραιώτες δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και εν τέλει έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (29/08):

ΓΣ Περιστερίου – Ολυμπιακός ΣΦΠ 60-66

13.00 ΑΠΑΣ Τα Φανάρια – ΑΟ Λεύκιππος Ξαν.

16.00 ΔΕΚΑ – ΑΣΠ Προμηθέας

Η Βαθμολογία:

Ολυμπιακός 10

Περιστέρι 8

Προμηθέας Πάτρας 7

ΔΕΚΑ 6

Λεύκιππος Ξάνθης 4

Φανάρια Νάξου 4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ