Τσολάκης – «Ο Ολυμπιακός άξιζε τον αήττητο τίτλο»

Τσολάκης – «Ο Ολυμπιακός άξιζε τον αήττητο τίτλο»

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Εφήβων μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του.

Για την προσπάθεια των Εφήβων του Ολυμπιακού και τη στέψη τους ως πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μίλησε ο προπονητής τους, Δημήτρης Τσολάκης.

Οι δηλώσεις του προπονητή των Εφήβων του Ολυμπιακού, Δημήτρη Τσολάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε το απόλυτο και κατακτήσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι το αξίζαμε, καθώς στα παιχνίδια που αγωνιστήκαμε ανατρέψαμε διαφορές, είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις και παίξαμε έξυπνα όταν χρειαζόταν.

Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε και τα καταφέραμε. Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε μετά το τελευταίο παιχνίδι στο περσινό Πανελλήνιο εφήβων όταν δώσαμε υπόσχεση στα αποδυτήρια να παλέψουμε για να κατακτήσουμε το επόμενο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που παρά τις δυσκολίες, την καραντίνα, τον κορονοϊό και την αποχή από τα γήπεδα ήρθαμε εδώ έτοιμοι και αποφασισμένοι.

Θέλω να δώσω ακόμη συγχαρητήρια παιδιά γιατί οι περισσότεροι είναι αριστούχοι και πέρασαν σε καλές σχολές στο Πανεπιστήμιο. Εύχομαι καλή  συνέχεια με υγεία και την επόμενη χρονιά να έχουμε κόσμο στα γήπεδα που θα απολαύσει όλα τα καλά του αθλητισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ