Τι ισχύει για Τίμα και Ολυμπιακό

Τι ισχύει για Τίμα και Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνδέουν τον Γιάνις Τίμα με τον Ολυμπιακό, με την πλευρά των ερυθρολεύκων να μην επιβεβαιώνουν μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο

Ο Γιάνις Τίμα μετά την διετία που πέρασε στην Ρωσία και την Χίμκι, έψαξε την τύχη του στο ΝΒΑ και αγωνίστηκε στο Summer League του Las Vegas με την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ.

Πλέον, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά με τον ατζέντη του να «χτενίζει» την Ευρωπαϊκή αγορά, προκειμένου να βρει ένα καλό συμβόλαιο για τον παίκτη του, με προτίμηση ομάδες που αγωνίζονται στην Euroleague και στο Eurocup.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, το όνομα του Τίμα έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιστρέψει στον Πειραιά μετά από τρία χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Τίμα την σεζόν 2018-2019 κατέγραψε μέσους όρους, στην Euroleague με την ερυθρόλευκη φανέλα, της τάξης των 2,1 πόντων σε μόλις 11 λεπτά συμμετοχής, δίχως να καταφέρει σε κανένα σημείο εκείνης της σεζόν να κερδίσει την εμπιστοσύνη, του τότε προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ.

Τις επόμενες σεζόν ανέβασε κατακόρυφα τους μέσους όρους του στην Ρωσία με την Χίμκι, τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας όμως, τον ώθησαν στην αγορά των ελεύθερων.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνουν τίποτα προς το παρόν για τον Λετονό φόργουορντ, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το επιτελείο του δεν πρόκειται να βιαστούν για την απόκτηση του έκτου ξένου, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να περιμένει να δει την ομάδα στο γήπεδο ώστε να διαπιστώσει που “πονάει”, τι στοιχεία πιθανόν της λείπουν, πώς θα πάει το ροτέισον και τότε να αποφασίσει.

Ενδιαφέρον για τον Γιάνις Τίμα φέρεται να έχουν δείξει η Μονακό, η Βαλένθια και η Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ