Ολυμπιακός – Δίνει χρόνο για τον έκτο ξένο ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός – Δίνει χρόνο για τον έκτο ξένο ο Μπαρτζώκας

Τι ισχύει για την προσθήκη που απομένει στο ερυθρόλευκο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Πράβετς της Βουλγαρίας και την Κυριακή 29/8 (19:00) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν απέναντι στην Rilski Sportist Samokov. Θα είναι το πρώτο φιλικό για τους ερυθρόλευκους ενώ θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα όπως εκείνο με τον Ιωνικό την ερχόμενη Πέμπτη, τα τουρνουά του ΣΕΦ και της Κύπρου και λοιπά.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και φυσικά να δουλέψει πάνω στην ένταξη των νεοαποκτηθέντων παικτών στο σύνολο. Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει στην περιφέρεια του τους Τόμας Γουόκαπ, Τάιλερ Ντόρσει και Μιχάλη Λούντζη (δεν θα αγωνιστεί αύριο), ενώ έχει υπογράψει και τον Μουσταφά Φαλ ενισχύοντας σημαντικά την frontline του.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή πέντε ξένους στο ρόστερ του άρα μία ακόμη θέση κενή με βάση τους περιορισμούς του Ελληνικού πρωταθλήματος. Προς το παρόν οι Πειραιώτες δεν κινούνται για την απόκτηση κάποιου παίκτη ούτε έχουν εντοπίσει κάποιους πιθανούς στόχους, αφού δεν είναι είναι σίγουρο προς τα πού τελικά θα κινηθούν. Ο λόγος είναι ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να περιμένει να δει την ομάδα στο γήπεδο ώστε να διαπιστώσει που “πονάει”, τι στοιχεία πιθανόν της λείπουν, πώς θα πάει το ροτέισον και τότε να αποφασίσει.

Η τελευταία, δηλαδή, προσθήκη δεν έχει καν δρομολογηθεί ακόμη, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού προτιμά πρώτα να δώσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα στο υλικό του έως ότου διαπιστώσει ποια ακριβώς μορφή θα έχει το κομμάτι που απομένει ώστε να ολοκληρωθεί το ερυθρόλευκο παζλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ