«Σχεδιο αλλοίωσης και νόθευσης των εκλογών της ΕΟΚ»

«Σχεδιο αλλοίωσης και νόθευσης των εκλογών της ΕΟΚ»

Για προσπάθεια νόθευσης των εκλογών της ΕΟΚ, έκανε λόγο ο Παναγιώτης Φασούλας.

Δικαίωμα ψήφου με σκοπό να εξυπηρετήσουν συμφέροντα της προσωρινής διοίκησης, διεκδικούν ορισμένα σωματεία σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια νόθευσης και αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών.

«Η δική μου προεδρική θητεία θα συνδεθεί με τη δημοκρατική λειτουργία. Υπάρχουν σωματεία που εκπροσωπούν εκλογικές σκοπιμότητες. Κάποια σωματεία τα ενδιαφέρει η επικράτηση πάση θυσία στις εκλογές.

Ο μοναδικός στόχος κάποιος ήταν να κερδηθεί χρόνος με την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος μέσω νόθευσης. Δεν μπορεί η δημοκρατική ΕΟΚ να αποδέχεται ότι υπάρχουν σωματεία δύο ταχυτήτων. Η επιστροφή στις περιόδους εκλογών μέσω εξουσιοδοτήσεων και όπως θέλει ο συνεχιστής τους να κάνει, δεν θα γίνει.

Το μόνο που θέλουν κάποιον είναι τον Παναγιώτη Φασούλα και τους συνεργάτες τους έξω από τη διοίκηση της ΕΟΚ, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα μείνουμε στις επάλξεις. Οι εκλογές θα γίνουν, είτε στις 12 Σεπτεμβρίου, είτε κάποια άλλη στιγμή γιατί η προσωρινή διοίκηση έχει μια καλή δικαιολογία να τις αναβάλει και πάλι.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος κατά 12%», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Όσο για την θέση του επίτιμου στον Νίκο Γκάλη, ανέφερε: «Ο Νίκος Γκάλης δεν έρχεται να παίξει διακοσμητικό ρόλο. Έρχεται γιατί είναι η πρώτη φορά που του ζητήθηκε. Εμείς του το ζητήσαμε και δέχτηκε. Ας το έκαναν και οι άλλοι. Έρχεται για την προσωπικότητά του και το μεγάλο του κύρος. Εμείς τον θέλουμε για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τις άλλες ομοσπονδίες και το ΝΒΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ