Μετά τον Μίροτιτς ακολουθεί ο Καλάθης

Μετά τον Μίροτιτς ακολουθεί ο Καλάθης

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Νίκολα Μίροτιτς για μείωση των αποδοχών του. Επόμενος στη λίστα φέρεται να είναι ο Νικ Καλάθης.

Η τραγική οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να επηρεάζει και την κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας.

Εδώ και καιρό η διοίκηση των μπλαουγκράνα προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Νίκολα Μίροτιτς, προκειμένου να μειωθούν οι ετήσιες απολαβές του.

Το συμβόλαιο του Ισπανού φόργουορντ είναι το υψηλότερο της ομάδας και θεωρείται αναγκαία η αναπροσαρμογή του. Ο Μίροτιτς όμως φέρεται να αρνήθηκε τον πρώτο διακανονισμό, οι διαπραγματεύσεις όμως μόλις άρχισαν.

Η επιμονή της διοίκησης για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μίροτιτς δεν έχει να κάνει μόνο με το υψηλό κασέ του. Οι δύο πρώτοι παίκτες που πλησίασε η διοίκηση ήταν οι Μίροτιτς και Οριόλα καθώς αποτελούν τους δύο αρχηγούς της ομάδας, και αν δεχτούν τον διακανονισμό θα δώσουν το παράδειγμα στους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα, όπως ακούγεται στην Ισπανία ο επόμενος που θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα είναι ο Νικ Καλάθης και ο προπονητής Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δείχνει θετικός στον συμβιβασμό. «Άργά ή γρήγορα θα έρθει η σειρά μου, θα πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη στην ομάδα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση», δήλωσε πριν λίγες μέρες ο Λιθουανός κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ