Συναγερμός στην Πάτρα για τη συνύπαρξη Παναθηναϊκών και ΑΕΚτζήδων

Συναγερμός στην Πάτρα για τη συνύπαρξη Παναθηναϊκών και ΑΕΚτζήδων

Το Σούπερ Καπ στο μπάσκετ θα διεξαχθεί με κόσμο στην Πάτρα και στην αστυνομία υπάρχει έντονη ανησυχία για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που θα βρεθούν στην πόλη. Αίτημα για 6 διμοιρίες από Αθήνα

Στην Πάτρα αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ στο μπάσκετ, με τέσσερις ομάδες να λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση. Στο Final Four θα μετέχουν λοιπόν ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας, η ΑΕΚ και το Λαύριο.

Παρότι όμως περίμεναν οι διοργανωτές μια γιορτή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα υπάρχει έντονη ανησυχία για σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων. Ο λόγος είναι πως στα παιχνίδια έχει συμφωνηθεί να βρίσκεται κόσμος στις κερκίδες και θα δώσουν το παρών 2.500 άτομα, εκ των οποίων 2.150 με εισιτήριο και άλλοι 350 με προσκλήσεις.

Στην αστυνομία λοιπόν «πονοκεφαλιάζουν» ειδικά μετά τα προχθεσινά επεισόδια στα Πατήσια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με αποτέλεσμά να γίνοντας πολλές συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας στο Σούπερ Καπ.

Σύμφωνα μάλιστα με το Flamis.gr οι αρχές της Πάτρας έχουν ήδη στείλει αίτημα για ενίσχυση των δυνάμεων με 6 διμοιρίες από την Αθήνα, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί το γήπεδο να εκκενωθεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού, το Σάββατο και του μικρού τελικού την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ