Λαύριο – ΑΕΚ 67-86 (Vid)

Λαύριο – ΑΕΚ 67-86 (Vid)

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από το Λαύριο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 67-86 και κατέκτησε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του Super Cup.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από το Λαύριο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 67-86 και κατέκτησε την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του Super Cup.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε στο γήπεδο σαφώς καλύτερη και πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι με τον Προμηθέα και επέβαλε πλήρως το ρυθμό της από την αρχή του αγώνα χωρίς το Λαύριο να μπορέσει να προβάλει αντίσταση.

Κορυφαίος παίκτης για την ΑΕΚ ήταν ο Γκρίφιν με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ Κολόμ και Βαουλέτ είχαν από 16 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Λαυρίου είχε ως καλύτερο της παίκτη τον Κάρτερ με 12 και τους Μουράτο και Σμιθ με 10 πόντους αντίστοιχα.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ εκμεταλλευόμενη και την αστοχία των παικτών. Το Λαύριο με ένα σερί 5-0 μείωσε την διαφορά ωστόσο η Ένωση τρία λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου βρισκόταν μπροστά με 7 πόντους (10-17). Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Γκρίφιν και η διαφορά στο τέλος της περιόδου ανέβηκε στο συν 10 για την ΑΕΚ (17-27).

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η ΑΕΚ βρήκε σκορ έξω από τα 6.75μ. με τους πετρόπουλο και Φλιώνη και η διαφορά ανέβηκε στο συν 13.Η ομάδα του Λαυρίου δεν είχε απαντήσει και η ΑΕΚ συνέχισε να είναι εύστοχη και μάλιστα η διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου έφτασε και τους 22 πόντους (28-50).

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Λαυρίου μπήκε πιο επιθετικά και άρχισε να πιέζει την ΑΕΚ σε όλο το γήπεδο και με ένα σερί 6-0 έριξαν τη διαφορά στο (34-50). Βέβαια το Λαύριο δεν είχε διάρκεια και η ΑΕΚ με συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα ανέβασε την διαφορά στο (34-56). Η Ένωση συνέχισε να σκοράρει και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Λαύριο με τη διαφορά να φτάνει και στους 23 πόντους ενώ το δεκάλεπτο έληξε με προβάδισμα 21 πόντων για την ΑΕΚ (52-69).

Έτσι η 4η περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ΑΕΚ να κατεβάζει το ρυθμό και ο προπονητής της Στέφανος Δέδας να δοκιμάζει κάποια σχήματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ένωσης. Το Λαύριο προσπάθησε να μειώσει την διαφορά και να φτάνει στο μείον 13, όμως η ΑΕΚ με ένα επιμέρους σκορ 9-3 στο τέλος του αγώνα ανέβασε τη διαφορά στο συν 19 (67-86) που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 28-50, 48-69, 67-86

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ