Ανακοίνωσε Μαυροκεφαλίδη ο Τρίτωνας!

Ανακοίνωσε Μαυροκεφαλίδη ο Τρίτωνας!

Παίκτης του Τρίτωνα είναι με κάθε επισημότητα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ταράζει τα νερά της Α2 με Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο Τρίτωνας. Ο πολύπειρος σέντερ θα ενισχύσει την προσεχή σεζόν την frontline της ομάδας με έδρα τα Σεπόλια, η οποία δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις φιλοδοξίες της ενόψει της νέας σεζόν που δεν είναι άλλες από την άνοδο. Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί η απόκτηση των Τσόχλα, Καραμολέγκο και Δημάκο, που είναι αν μη τι άλλο σπουδαίες κινήσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο 37χρονος ψηλός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νίκαιας έχοντας απίστευτα νούμερα με 19,7 πόντους και 8,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έχει αγωνιστεί στην πλούσια καριέρα του σε 15 διαφορετικές ομάδες μεταξύ των οποίων είναι οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Περιστέρι, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.

Η ανακοίνωση του Τρίτωνα

Είναι γεγονός! Ένας παίχτης Παγκοσμίου επιπέδου στον Τρίτωνα!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο του μπάσκετ. Έχοντας γίνει draft στο ΝΒΑ από τους Minnesota Timberwolves και με καριέρα «σαν παραμύθι» σε ΠΑΟΚ, Βίρτους Ρόμα, Μαρούσι, Βαλένθια, Ολυμπιακό, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Κινγντάο Ιγκλς, Λιέτουβος Ρίτας, Προμηθέα Πατρών, Περιστέρι και Ιωνικό Νικαίας ο πολύπειρος forward/center θα συνεχίσει την καριέρα του στα Σεπόλια ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την φετινή μας προσπάθεια! Καλωσήρθες Λουκά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ