Λιόλιος – Επαφές με στελέχη της FIBA Europe

Λιόλιος – Επαφές με στελέχη της FIBA Europe

Στο Μόναχο στην ευρωπαϊκή έδρα της FIBA βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος με σκοπό να συναντηθεί με στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στο Μόναχο στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της FIBA Με σκοπό να συναντηθεί με τα κορυφαία στελέχη της ομοσπονδίας.

Μαζί με τον Βαγγέλη Λιόλιο ταξίδεψε και ο γενικός διευθυντής της ομοσπονδίας Ντίνος Σβερκούνος εννοώ λίγες ημέρες πριν είχε επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας στην Ελβετία με σκοπό να συνεχίσει τις επαφές του με τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος παγκοσμίως ώστε να δρομολογήσει μία σειρά από σημαντικά θέματα.

Στην συνάντηση αυτή διατυπώθηκε η κοινή επιθυμία για διαρκή και στενή συνεργασία στην κατεύθυνση της προόδου του αθλήματος. Εξάλλου ο Βαγγέλης Λιόλιος από τις πρώτες μέρες της θητείας του στην ΕΟΚ είχε τονίσει πώς θέλει να δώσει μία ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής ομοσπονδίας στην προσπάθεια για ένα ενιαίο μπάσκετ αλλά έχει και ως στόχο η Ελληνική ομοσπονδία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις.

Στο Μόναχο τον υποδέχθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της FIBA Europe Καμίλ Νόβακ μαζί με τον Άρη Ζώη που είναι μέλος του κεντρικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της FIBA και πρόεδρος της επιτροπής Νέων της FIBA Europe.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ