Σάβιτς – «Ο Ομπράντοβιτς είχε καλύτερες προσφορές από αυτή της Παρτιζάν»

Σάβιτς – «Ο Ομπράντοβιτς είχε καλύτερες προσφορές από αυτή της Παρτιζάν»

Ο General Manager της Παρτιζάν μίλησε για την πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον πάγκο της Παρτιζάν το καλοκαίρι που μας πέρασε μετά από 28 χρόνια, ομάδα με την οποία πανηγύρισε και τον πρώτου του Ευρωπαϊκό τίτλο το 1992 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σέρβος τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετείς διάρκειας κάτι που δείχνει ότι η συνεργασία γίνεται με προοπτική συμμετοχής στην Euroleague.

Μιλώντας στο “Nos Gusta el Basket” ο General Manager της Παρτιζάν Ζόραν Σάβιτς, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και την πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ομπράντοβιτς: «Σίγουρα, ο Ζέλικο είχε καλύτερες προσφορές, αλλά και απίστευτη αγάπη για την Παρτιζάν. Δεν γνωρίζω κανέναν που να νοιάζεται τόσο για την ομάδα. Έχει εγκαταλείψει πολλά χρήματα. Ήταν πιο σίγουρος από εμάς ότι θα αναλάμβανε. Με τον Ζέλικο στο τιμόνι, ακολουθεί πίεση και αυτό είναι που θέλει».

Για το να η Παρτιζάν είναι φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup: «Δεν νομίζω ότι είμαστε τα φαβορί. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά και άλλες ομάδες είναι επίσης δυνατές. Η Βαλένθια και η Βίρτους έχουν βελτιωθεί και οι δύο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η μόνη επιλογή μας για να εξασφαλίσουμε μια θέση στην Euroleague είναι το EuroCup. Έχουμε επίσης την επιλογή να κερδίσουμε την ABA League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ