Στο ΣΕΦ και με… φουλ κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Στο ΣΕΦ και με… φουλ κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Η ΕΟΚ αποδέχτηκε το αίτημα του Ολυμπιακού να γίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις γυναίκες στις 17:45 την επόμενη Κυριακή στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ Γυναικών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 28/11. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν είχαν ζητήσει από την ΕΟΚ να ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή το ντέρμπι στις 17:45 και να γίνει στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, αντί για το βοηθητικό γήπεδο και τις 14:00 που είχε οριστεί.

Παρότι, η ομοσπονδία αρχικά ήταν αρνητική να συμπέσει ο αγώνας των γυναικών με την Εθνική ανδρών που παίζει την ίδια μέρα, όμως τελικά αποδέχθηκε το αίτημα των ερυθρολεύκων ώστε το τζάμπολ να γίνει αμέσως μετά το ποδοσφαιρικό Ολυμπιακός-Βόλος στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα λόγω του ότι το ματς στο Καραϊσκάκη είναι στις 15:00 αναμένεται αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού να μετακινηθούν μετά το ματς για τη Superleague στο ΣΕΦ για το ντέρμπι «αιωνίων» των γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 28/11/2021 αντί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5) και ώρας 14.00, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΣΕΦ (Κεντρική Σάλα) στις 17.45».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ