Rising Stars U18 – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-76

Rising Stars U18 – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-76

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας με σκορ 82-76 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της πρεμιέρας του Rising Stars U18.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 82-76, στην πρεμιέρα του Rising Stars U18 που διεξάγεται στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τα ηνία του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως οι Πράσινοι έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος, έκαναν την ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήραν τη νίκη.

Κορυφαίος για το «τριφύλλι» ήταν ο Δημήτρης Δεϊμέζης που σημείωσε 30 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Εμμανουήλ Δήμου με 13. Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Σπηλιόπουλος πέτυχε 20 πόντους, ενώ ο Θωμάς Ζορμπάς είχε 15.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, παίρνοντας μια μικρή διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο την οποία και διατηρούσε, καταφέρνοντας μάλιστα να την αυξήσει λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να μείνει κοντά, με το ημίχρονο να κλείνει στο 44-35 υπέρ των Ερυθρόλευκων.

Στην τρίτη περίοδο οι Πράσινοι έβγαλαν αντίδραση, πλησιάζοντας στο σκορ, όμως η ομάδα του Πειραιά είχε τις λύσεις ώστε να κρατήσει τα ηνία του αγώνα, κρατώντας τη συγκέντρωσή της. Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και με μεγάλα σουτ μπόρεσε να πάρει τη νίκη με σκορ 82-76.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 35-44, 54-59, 82-76

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ