Τζέιμς Νάτζι – Έσπασε δύο ρεκόρ στο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα

Τζέιμς Νάτζι – Έσπασε δύο ρεκόρ στο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα

o 17χρονος Νιγηριανός Τζέιμς Νάτζι, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μανρέσα κατάφερε να καταρρίψει δύο ρεκόρ.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ηττήθηκε στην παράταση από την Μανρέσα με 96-95 για την 14η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος , όμως απ’ ότι φαίνεται κατάφερε να κερδίσει τον 17χρονο Νιγηριανό Τζέιμς Νάτζι, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο 17χρονος λοιπόν Νιγηριανός σέντερ ύψους 2,08μ. στον αγώνα κόντρα στην Μανρέσα που έκανε και το ντεμπούτο του φιλοδώρησε τους αντιπάλους του με πέντε μεγαλοπρεπείς τάπες και κατάρριψε το ρεκόρ του του Γιανίκ Ενζόσα της Μάλαγα που πέρσι είχε 4 σε ηλικία 17 ετών και 330 ημερών, ενώ ο Νάτζι τα κατάφέρε σε σε ηλικία 17 ετών και 150 ημερών.

Παράλληλα, έχοντας στον αγώνα 10 πόντους (3/3 δίποντα, 4/5 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 5 τάπες, έφτασε στους 19 βαθμούς αξιολόγησης και ξεπέρασε το ρεκόρ ανήλικου παίκτη στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.  Το συγκεκριμένο ρεκόρ το κατείχε ο θρύλος του συλλόγου και νυν αθλητικός διευθυντής της ομάδας Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος είχε πάρει 15 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης το μακρινό 1997-98.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ