Απέφυγε τη σοβαρή ζημιά ο Τεόντοσιτς

Απέφυγε τη σοβαρή ζημιά ο Τεόντοσιτς

Σύμφωνα με την Mozzart Sport, ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι τόσο σοβαρός, ωστόσο θα παραμείνει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς στο παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια, αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο.

Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ήταν και τόσο αισιόδοξες για τον τραυματισμό του Τεόντοσιτς στο αριστερό γόνατο, ωστόσο ένα δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας Mozzart Sport αναφέρει ότι ο τραυματισμός του πλέι μέικερ της ιταλικής ομάδας δεν είναι και τόσο σοβαρός τελικά.

Ωστόσο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμείνει εκτός καθώς αναμένεται να απουσιάσει για μερικές εβδομάδες χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσες θα είναι αυτές.

Μάλιστα ο Τεόντοσιτς τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη στιγμή όταν έχασε την ισορροπία του πάνω σε ένα διαφημιστικό αυτοκόλλητο του παρκέ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο.

Πάντως από την αρχή της σεζόν οι πρωταθλητές Ιταλίας ταλαιπωρούνται από αρκετά προβλήματα αφού έχουν χάσει με πολύμηνους τραυματισμούς τους Έκπε Γιούντο και Αούντου Αμπάς, ενώ προτού αρχίσει η σεζόν διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Βινς Χάντερ, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ