Απίστευτο – Ομάδα μπάσκετ γυναικών στο Ισραήλ έκανε 24 φάουλ σε πέντε λεπτά, για να λήξει ο αγώνας

Απίστευτο – Ομάδα μπάσκετ γυναικών στο Ισραήλ έκανε 24 φάουλ σε πέντε λεπτά, για να λήξει ο αγώνας

Ο κορωνοϊός ανάγκασε τις παίκτριες της Ελιτζούρ Τελ Αβίβ, που αντιμετώπισαν τη Χερσίλιγια μόνο με πέντε διαθέσιμα μέλη, να κάνουν πέντε φάουλ σε 24 λεπτά, για να λήξει το ματς.

Ολοένα και πληθαίνουν τα περίεργα σκηνικά σε αγώνες την εποχή του κορωνοϊού. Λίγες μέρες μετά την επικράτηση της Τόφας, επί της «αποδεκατισμένης» Αφιόν με 90 πόντους διαφορά, άλλη μια είδηση που προκαλεί δυσφορία και ερωτηματικά έρχεται από το μπάσκετ, συγκεκριμένα από το Ισραήλ.

Στον αγώνα γυναικών μεταξύ της Ελιτζούρ Τελ Αβίβ και της Χερσλίγια, η πρώτη κατέβηκε με μόλις πέντε διαθέσιμες παίκτριες, καθώς είναι γεμάτη με κρούσματα. Μάλιστα υπήρχαν φόβοι πως ακόμα κι ανάμεσα σε αυτά τα πέντε μέλη υπήρχε κι άλλη θετική, περιμένοντας με αγωνία τα τέστ, ενώ εξελισσόταν ο αγώνας.

Η διοίκηση και ο προπονητής προφανώς έδωσαν εντολή να σταματήσει αυτή η τραγελαφική συνθήκη γρήγορα, με τις παίκτριες να κάνουν 24 φάουλ σε πέντε λεπτά προκειμένου να λήξει ο αγώνας.

Μέλος της ομάδας ξεκαθάρισε σε δηλώσεις πως ήταν αναγκαίο να συμβεί λόγω του φόβου του κορωνοϊού και δεν ήταν σε καμία περίπτωση πράξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της:

«Δεν το κάναμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά γιατί έπρεπε οι παίκτριές μας κανονικά να είναι σε απομόνωση. Η απόφαση να διεξαχθεί παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες είναι κάθετα αντίθετη με όσα προβλέπουν οι υγειονομικές αρχές. Τι μπάσκετ να παίξουμε όταν τίθεται σε κίνδυνο η υγεία όλων;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ