Νεσίμπε Αϊντίν – Ολυμπιακός 68-87 – Εγραψε ιστορία μέσα στην Τουρκία!

Νεσίμπε Αϊντίν – Ολυμπιακός 68-87 – Εγραψε ιστορία μέσα στην Τουρκία!

Τα κορίτσια του Θρύλου διέλυσαν εκτός έδρας με 87-68 την Νεσίμπε Αϊντίν και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του EuroCup – Τεράστια εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, με τις Ερυθρόλευκες να παίρνουν την πρόκριση και να γράφουν ιστορία μέσα στην Τουρκία!

Τεράστια εμφάνιση στην Τουρκία και ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του EuroCup για τα κορίτσια του Θρύλου!  Οι Ερυθρόλευκες παίζοντας μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου διέλυσαν με το εντυπωσιακό 87-68 την Νεσίμπε Αϊντίν και προκρίθηκαν στους «8» του EuroCup.

Μια σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, με την ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς να κάνει σμπαράλια την τούρκικη ομάδα, να υπερκαλύπτει το -4 του πρώτου παιχνιδιού (79-83) και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό, που έγραψε ιστορία μέσα στην Τουρκία, ήταν η Πλουφ με 14, ενώ από 13 είχαν οι Σταμάτη, Τόλφρι και Βίτολα και 10 η Σταμολάμπρου.

Οι Ερυθρόλευκες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έδειξαν από την αρχή τις άγριες διαθέσεις τους. Οι παίκτριες του Μάρτινς Ζίμπαρτς κυριάρχησαν στο παρκέ από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν γρήγορα με 10-0, ενώ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +17 (28-11). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 48-26 και να ολοκληρώνει το πρώτο ημίχρονο με το εντυπωσιακό 50-32.

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν πτοήθηκε από τη διακοπή του ημιχρόνου, αλλά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο δεκάλεπτο, διατηρώντας τη διαφορά καθόλη τη διάρκεια της περιόδου στο 15+. Το 50-32 έγινε 61-46 και λίγο αργότερα 64-46, με τον Ολυμπιακό να κλείνει την περίοδο στο +18 (66-48). Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τις Ερυθρόλευκες, με την ομάδα του πειραϊκού συλλόγου να φτάνει στη νίκη με 87-68 και να παίρνει μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του EuroCup.

Τα δεκάλεπτα: 11-28, 32-50, 48-66, 68-87

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ