Ολυμπιακός – Στην Τουρκία με στόχο την ανατροπή οι «ερυθρόλευκες»

Ολυμπιακός – Στην Τουρκία με στόχο την ανατροπή οι «ερυθρόλευκες»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (18/1) στην Τουρκία για τη ρεβάνς με τη Νεσίμπε Αϊντίν με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στους «8» του Eurocup.

Ημέρα Eurocup είναι η σημερινή (19/1) για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει στην Τουρκία την ισχυρή Νεσίμπε Αϊντίν (17:00), στη ρεβάνς της φάσης των «16» του θεσμού.

Το έργο για τις «ερυθρόλευκες» δεν είναι εύκολο μετά την ήττα με 83-79 στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Μάρτιν Ζίμπαρτς να στοχεύει στην ανατροπή της κατάστασης που θα δώσει το εισιτήριο στην ομάδα του για τα προημιτελικά. Το μόνο πρόβλημα για τον τεχνικό των Πειραιωτών είναι η απουσία της Διονυσίας Αλεξανδρή, η οποία δεν ακολούθησε την αποστολή.

Για το μεγάλο παιχνίδι με τις Τουρκάλες μίλησε τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού όσο και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Για να αποδώσουμε καλύτερα στο ματς στην Τουρκία, πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε το σκορ να μας μπερδέψει στο πως θα παίξουμε. Το βασικό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε επιθυμία και διάθεση και να δώσουμε το 100% σε όλη τη διάρκεια».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Η Νεσίμπε είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογες παίκτριες και σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε δει τα λάθη μας από το πρώτο παιχνίδι, τα αναλύσαμε στο βίντεο και έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο αμυντικό μας πλάνο. Αν η ομάδα μας καταφέρει να είναι επιθετική στην άμυνα, θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να καλύψουμε και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ