Πριντεζης: «Η κόρη μου θέλω να ξέρει και για την Εθνική, αλλά και για τον Ολυμπιακό»

Πριντεζης: «Η κόρη μου θέλω να ξέρει και για την Εθνική, αλλά και για τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη σημασία και την τιμή να αγωνίζεται με το εθνόσημο και τόνισε πως θα ήθελε η κόρη του να ξέρει για όσα πέτυχε στην Εθνική και στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε χθες το «παρών» μαζί με άλλους παίκτες των αιωνίων στη νίκη θρίλερ επί της Τουρκίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA για τη σημασία και την τιμή των κλήσεων και των αγώνων με το εθνόσημο και τόνισε πως επιθυμεί η κόρη του να ξέρει για όσα έχει πετύχει με την επίσημη αγαπημένη αλλά και τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική ομάδα:

«Εκπροσωπείς τη χώρα σου. Είναι κάτι το οποίο, κατά τη γνώμη μου απαγορεύεται για οποιαδήποτε σχέση με ομάδες Είναι κάτι διαφορετικό και νομίζω, κρίνοντας από τον εαυτό μου, πως είναι η μεγαλύτερη χαρά για τον κάθε παίκτη να παίζει για τη χώρα του».

Για το τι θα πει στην κόρη του όταν τον δει να παίζει μπάσκετ, για τον Ολυμπιακό ή την Εθνική:

«Το κάθε ένα έχει τη δική του σημασία. Στον Ολυμπιακό έχω περάσει όλη τη ζωή μου. Κακά τα ψέματα… Όλες οι αναμνήσεις μου, όλες οι στιγμές, όμορφες και άσχημες, οι περισσότερες ήταν εδώ. Αλλά σίγουρα η κόρη μου θα ήθελα να ξέρει και για τα δυο».

Το κλίμα στην Εθνική:

«Ήμουν από τους τυχερούς που έζησα την Εθνική το 2008, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με προπονητή τον Γιαννάκη. Η Εθνική ήταν μια ιεραρχία πραγμάτων που δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο μυαλό σου. Δεν υπήρχε τίποτα οπαδικό, τίποτα συλλογικό.

Ήταν μόνο η Εθνική… Ήταν τεράστια χαρά για τον κάθε παίκτη να βρίσκεται εκεί και να παίζει, είτε ένα λεπτό, είτε 30-40′, άσχετα με τον ρόλο που είχε στην ομάδα. Μετά όλο αυτό φάνηκε σαν να άλλαξε, όχι ότι φταίνε οι προπονητές αλλά…

Η Εθνική φάνηκε να χάνει την αίγλη της υπερηφάνειας της. Υπήρχαν καταστάσεις όπου κυρίως οι παλαιότεροι, ο Σπανούλης, ο Ζήσης, ο Μπουρούσης, μετά εγώ… Προσπαθούσαμε να περάσουμε στους νεότερους το πόσο όμορφα νιώθει κανείς στην Εθνική».

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Εκτός Ελλάδας καταλαβαίνουν το μέγεθος του Γιάννη περισσότερο από ό,τι έχουμε αντιληφθεί εμείς! Αλήθεια είμαι χαρούμενος που είμαστε συμπαίκτες, κυρίως γι’ αυτό που είναι σαν άνθρωπος.

Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, νιώθω σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια μολονότι δεν έχουμε την σχέση να μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Είναι τεράστιο κεφάλαιο και τα δυο αδέλφια αγαπούν πραγματικά την Εθνική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ