Μπαχτσεσεχίρ: Έκανε την έκπληξη με Ταρίκ Μπλακ

Μπαχτσεσεχίρ: Έκανε την έκπληξη με Ταρίκ Μπλακ

Ο Ταρίκ Μπλακ έγινε κάτοικος Τουρκίας, με την Μπαχτσεσεχίρ να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Μπαχτσεσεχίρ τάραξε τα νερά του τουρκικού μπάσκετ, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ταρίκ Μπλακ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της τουρκικής ομάδας, η οποία έχει ήδη προκριθεί στους «8» του Europe Cup, ενώ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και μετά από 21 αγώνες μετρά 12 νίκες και 9 ήττες.

Ο 30χρονος Αμερικανός έχει μεγάλη εμπειρία, τόσο από τα παρκέ του ΝΒΑ, όσο και από αυτά της Euroleague. Έχει αγωνιστεί συνολικά 277 φορές στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τις φανέλες των Χιούστον Ρόκετς και Λος Άντζελες Λέικερς.

Στην Euroleague έχει αγωνιστεί τη διετία 2018-20 στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Συνολικά έχει παίξει 50 φορές στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 9,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 0,7 μπλοκ ανά παιχνίδι σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ