Αντετοκούνμπο: «Δεν γνωρίζουμε αν θα είμαστε καλά στο μέλλον»

Αντετοκούνμπο: «Δεν γνωρίζουμε αν θα είμαστε καλά στο μέλλον»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα κόντρα στους Νετς, ανέφερε πως οι Μπακς πάλεψαν για να επιστρέψουν στην αναμέτρηση και τόνισε πως το μέλλον είναι αβέβαιο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μπρούκλιν Νετς με 126-123, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εξαιρετικός για άλλη μια φορά, αλλά να μην παρουσιάζεται στα καθιερωμένα επίπεδα στην τελευταία περίοδο.

Μετά το τέλος του ματς με τους Νετς, ο Greek Freak ανέφερε πως οι Μπακς πάλεψαν για να επιστρέψουν στην αναμέτρηση και τόνισε πως το μέλλον είναι αβέβαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν γνωρίζουμε αν θα είμαστε στην συνέχεια καλοί (ως ομάδα), δεν ξέρουμε αν θα παρουσιαστούμε κατώτεροι των προσδοκιών, είναι αδύνατον να προβλέψουμε το μέλλον».

Φυσικά, επισήμανε αμέσως μετά την αυταπάρνηση που έβγαλαν οι Μπακς, ώστε να φτάσουν στο σημείο να κοιτάξουν με αξιώσεις την νίκη:
«Προφανώς ήμασταν πίσω με 13-14 πόντους, αλλά παλέψαμε να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση της αναμέτρησης, δεν τα παρατήσαμε. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αμυνθήκαμε όπως έπρεπε, ευστοχήσαμε στα σουτ που μας δόθηκαν».

Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα κακώς κείμενα της αναμέτρησης:

«Αστοχήσαμε σε πολλές βολές, δεν παίξαμε το αναμενόμενο στα τελευταία λεπτά και εντέλει κέρδισαν (οι Νετς). Εννοείται, έχεις μια πικρή γεύση στο στόμα με την λήξη του αγώνα», δήλωσε ο ηγέτης των Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ