Ολυμπιακός: Για τη μεγάλη ανατροπή στη Γαλλία

Ολυμπιακός: Για τη μεγάλη ανατροπή στη Γαλλία

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γαλλία την Μπουρζ με στόχο τη νίκη και την κάλυψη του -13 του ΣΕΦ (60-73) για να προκριθεί στα ημιτελικά του Eurocup

Το έργο του είναι δύσκολο. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Απόψε στις 21:00 (διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι της FIBA στο Youtube) το τμήμα μπάσκετ γυναικών των «ερυθρόλευκων» θα αντιμετωπίσει τη Μπουρζ στη Γαλλία. Στο πλαίσιο της ρεβάνς για τα προημιτελικά του Eurocup.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο ΣΕΦ η γαλλική ομάδα επικράτησε 73-60. Συνεπώς, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται απλά νίκη, αλλά να καλύψει και το εις βάρος του -13.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών εν όψει του μεγάλου αγώνα:

«Αναλύσαμε το πρώτο ματς που παίξαμε με την Μπουρζ και πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια στην επίθεση. Κάναμε πολλές ανατροπές στο πρώτο ματς και ο κύριος στόχος μας είναι να τελειώνουμε κάθε επίθεση με σουτ. Έχουμε την επιθυμία να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό το παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα», τόνισε ενόψει της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρτιν Ζίμπαρτς.

Με την Κριστίν Βίτολα να τονίζει από την πλευρά της: «Μετά το πρώτο παιχνίδι, αναλύσαμε τι συνέβη και προχωράμε. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να κοιτάμε το παρελθόν και να σκεφτόμαστε τι συνέβη στον πρώτο αγώνα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να γυρίσουμε σελίδα και να παίξουμε καλύτερα. Οπότε, αύριο είναι η ευκαιρία μας να τα πάμε καλύτερα, να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά, για να φύγουμε με τη νίκη. Η πειθαρχία, η συγκέντρωση και η καρδιά θα είναι το κλειδί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ