«Έκλεισε» στην Βίρτους Μπολόνια ο Σενγκέλια

«Έκλεισε» στην Βίρτους Μπολόνια ο Σενγκέλια

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ούρμπονας, η Βίρτους Μπολόνια ήρθε σε συμφωνία με τον Σενγκέλια μετά την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ.

Η Βίρτους Μπολόνια είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μια ακόμα μεταγραφική βόμβα λίγο πριν το τέλος της διορίας της μεταγραφικής περιόδου στο Eurocup, καθώς σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ούρμπονας η ιταλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και βρήκε τη «χρυσή τομή» με τους Ρώσους προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να υπογράψει στην ιταλική ομάδα.

Ο Σενγκέλια αναμένεται να γίνει ο δεύτερος παίκτης που παίρνει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Βίρτους Μπολόνια, καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος και αυτός αποχώρησε μετά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Είναι δεδομένο πλέον πως η Βίρτους και με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Σενγκέλια ισχυροποιείται ιδιαίτερα και γίνεται φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup, που θα της δώσει το εισιτήριο για να συμμετάσχει στην Euroleague από τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Μπολόνια έχει διορία μέχρι την Τρίτη 8 Μαρτίου προκειμένου να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές υποθέσεις και να δηλώσει τους νέους παίκτες της στο EuroCup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ