Χαμός με Σενγκέλια: Ποιές ομάδες κινούνται για την απόκτηση του;

Χαμός με Σενγκέλια: Ποιές ομάδες κινούνται για την απόκτηση του;

Ο Τορνίκε Σενγκέλια έφυγε από τη Ρωσία και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών στην Ευρώπη.

Η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και η εισβολή της Ρωσίας ανάγκασε τους ξένους παίκτες να αποχωρήσουν για τις πατρίδες τους.

Ο πρώτος από αυτούς είναι ο Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος επέστρεψε στη Γεωργία και φέρεται να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και δεν σκέφτεται να επιστρέψει στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ αποτελεί μήλον της έριδος για τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης, όμως το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Euroleague, τον αναγκάζει να κοιτάξει τις επιλογές του εκτός αυτής.

Όπως μετέδωσε το Sky Sport Italy, οι Βίρτους Μπολόνια και Βαλένθια έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Εκτός όμως από αυτές η πρώην ομάδα του Μπασκόνια έχει μπει γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του με γνώμονα και την επόμενη σεζόν, μιας και πρόκειται για έναν σπουδαίο ψηλό που θα ανεβάσει επίπεδο τους Βάσκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σενγκέλια έχει ακόμη κανονικά συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο έμπειρος παίκτης παραμένει σε μια στάση αναμονής αναφορικά με το μέλλον του, ούτως ώστε να δει και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ